Kent Konut İzmit Tuana Evleri 3. etap!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut A.Ş. ve Haldız İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Kent Konut İzmit Tuana Evleri 3. Etap projesi detaylarını sizler için araştırdık.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 12 farklı tip daire seçeneğine sahip olan Kent Konut İzmit Tuana Evleri 3. Etap projesinde 113 metrekareden 241 metrekareye kadar değişen daireler bulunuyor. 33.914 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tuana Evleri 3. etap projesinde 6 blokta 327 adet daire yer alıyor. ​Lokasyonu ile dikkat çeken proje Kocaeli konut projeleri arasında bulunuyor.

Kent Konut İzmit Tuana Evleri 3. Etap projesinde ayrıca özel peyzaj, yeşil alanları, spor tesisleri, çocuk oyun alanları, sauna, hamam, kapalı havuz ve sosyal tesisleri bulunuyor. 

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181