Kent Konut İzmit yeni projeler!
Kocaeli'de konut projelerini inşaat eden Kent Konut İnşaat birçok konut projesine imzasını atıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan Kent Konut İzmit yeni projeler inşa etmeye devam ediyor.

Kent Konut İzmit yeni projeler listesi şu şekilde;

Çınarlıkent Konutları 3. etap
4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşan projede güvenlik, çocuk oyun alanı, çardak ve oturma alanları, açık otopark, mescit, spor alanları ve sosyal tesis bulunuyor. Tüm dairelerinin 2+1 seçeneği ile tasarlandığı projede daireler 66 metrekare ila 104 metrekar arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. Çınarlıkent Konutları nerede? Tıklayınız.

Tuana Evleri 3. etap 
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 12 farklı tip daire seçeneğine sahip olan projede 113 metrekareden 241 metrekareye kadar değişen daireler bulunuyor. 33.914 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tuana Evleri 3. etap projesinde 6 blokta 327 adet daire yer alıyor.  ​

Kent Konut İzmit yeni projeler listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181