Kocaeli Derince Çınarlıkent Konutları'nda 3. etap çok yakında satışta!
Kent Konut'un Derince Çınarlıkent Konutları'nda 1. ve 2. etapta daire teslimleri başlıyor, çok yakında ise 3. etabın satışlarına başlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş.'nin devam eden projelerinden Derince Çınarlıkent'te 1. ve 2. etap tamamlanma aşamasına geldi, 3. etap içinse çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, Şantiyeler Müdürü Erhan Coşan, Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Adem Demir, Finans Muhasebe Müdürü Metin Çağdaş, Haldız inşaat Proje Müdürü Selim Kardil ve ekibi, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

KASIM AYINDA TESLİM
Kent Konut'un sosyal konut projesi olan Derince Çınarlıkent konutlarında satışlar devam ederken, konutların teslim tarihleri de belli oldu. Konutların 274 dairelik birinci etap ve 144 dairelik ikinci etabında bulunan konutlar, kasım ayının sonunda teslim edilmeye başlanacak. Toplam 418 daireden kalan 46 dairenin satışı devam ederken 2+1 ve 3+1 konutlardan oluşacak Derince Çınarlıkent Konutları'nm üçüncü etabı ise konut ve işyerlerinden oluşmakta olup bayramdan sonra satışa çıkması planlanıyor. Hem aileler, hem de çocuklar için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma gurupları, bol yeşil alan, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler örnek daireyi hafta içi 09.00-17.00, cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edebilir. 

Derince Ekspress Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181