Kocaeli konut projeleri 2018!
Kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleri ile dikkat çeken Kocaeli konut projeleri 2018 listesini derledik. Markalı konut projelerinin de yer aldığı Kocaeli'de daire satışlar hızla sürüyor. İşte Kocaeli konut projeleri 2018

Vadi İzmit
58 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Vadi İzmit projesinde fitness merkezi, hamam, sauna, olimpik yüzme havuzu, kamelya, 2 adet tenis kortu, basketbol sahası, süs şelalesi, kafeterya, hamam, sauna, olimpik yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Vadi İzmit daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Üstpark Afraze Kocaeli
17 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Üstpark Afraze Kocaeli projesi 148 adet konuttan oluşuyor. ​Üstpark Afraze Kocaeli projesinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, basket sahası, fitness merkezi, çok amaçlı spor alanları, çocuk oyun parkı ve kapalı otopark imkanı yer alıyor. Üstpark Afraze Kocaeli teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Gebze Ahu Evleri
Gökçe İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gebze Ahu Evleri'nin yaşam alanları arasında; spor salonu, toplantı odaları, çocuklar için oyun alanları ve kapalı otopark imkanı bulunuyor. 5 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gebze Ahu Evleri 2 blok olarak tasarlandı. Gebze Ahu Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Secret Garden Yuvacık
Kocaeli Yuvacık'ta hayata geçirilen Secret Garden Yuvacık projesi toplam 106 daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Secret Garden Yuvacık'ta dairelerin büyüklükleri 120 ila 232 metrekare arasında değişiyor. Secret Garden Yuvacık daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Metropolitan Palm Town projesi
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Metropolitan Palm Town projesinde dairelerin büyüklükleri 135 ila 226 metrekare arasında değişim gösterecek. DYG Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Metropolitan Palm Town projesi 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Metropolitan Palm Town projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kocaeli konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181