Kocaeli Tuana Evleri 2. etapta yüzde 5 indirim fırsatı bitiyor!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut Tuana Evleri’nde indirim uyguluyor. İzmit’e yeni ve farklı bir konut projesi kazandıran “Tuana Evleri” projesinin ikinci etabında kampanya kapsamında uygulanan yüzde 5 indirimli dairelerde başvuruların bitmesine sayılı günler kaldı. İndirimden yararlanarak daire almak isteyen vatandaşların Ramazan Bayramı’na kadar kampanyaya başvurmaları gerekiyor.

ŞEHİR MERKEZİNE YAKIN
Şehir merkezine oldukça yakın konumu ve prestij vaat eden lüks yapısıyla, aynı zamanda temiz hava sahasıyla hayatı kolaylaştıracak olan Tuana Evleri, yaşamdan zaman kazandıracak imkanlar sağlıyor. Tuana Evleri, şehir merkezinin sunduğu tüm olanaklardan faydalanırken aynı zamanda şehrin kalabalığından uzakta bir yaşam hayal edenler için planlandı.

TAPU HEMEN TESLİM!
64 bin 595 metre kare alan içerisinde kurulan 1 ve 2. Etap projesinin 1. etabında yer alan 663 dairenin teslimatı tamamlanmış olup 2.etap Projesinde 1+1, 2+1, 3+1 farklı metre karelerde olan 5 blok toplam 445 daireden oluşan projenin satışı ise devam ediyor. Daire büyüklükleri 62 metre kare ile 163 metre kare arasında değişiyor. Yapımı ve satışı devam eden konutlardan istenilen dairenin seçilmesi mümkün oluyor. Ödemeler ise seçilen daire bedeline göre daire bedelinin yüzde 20’si peşinat olarak alınıyor, kalan bedel ise anlaşmalı bankalardan kredilendiriliyor. Tapu ise hemen teslim ediliyor.

SOSYAL DONATILAR
Tuana Evleri 2 Etap, teknolojik alt yapısı, inşaat kalitesi ve peyzajı ile ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak hazırlandı. Özel bir peyzaj düzenlemesine sahip olacak projede süs havuzları, açık/kapalı otoparklar, yürüyüş alanları, kamelyalar ve çocuk oyun alanları günün stresini atmaya yardımcı olacak. İnşaatı tüm hızıyla devam etmekte olan Tuana Evleri 2. Etap daireleri için Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr’den ya da 0262 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alınabilir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181