Kocaeli Tuana Evleri 3. Etap'ta lansman indirimi kampanyası başladı!
Türkiye'nin birçok noktasında müteahhitlik alanında önemli referanslara sahip olan, ürettiği konut projeleri ile güven veren Haldız İnşaat ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut iş birliği ile hayata geçirilen Tuana Evleri 3. Etap şehir merkezine sadece birkaç dakikalık konumu ile ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

İZMİT'İN EN ÖZEL KONUMU
Tuana Evleri 3. Etap Kocaeli'nin kalbi olan İzmit'in en özel konumuna sahip. Büyük yatırımlar ile hızla gelişen, modern yaşamın ihtiyaçlarına yanıt veren; konut, alışveriş, sağlık, eğlence ve eğitim alanları ile İzmit, vazgeçilmez bir yaşam alanına dönüşüyor. Bu dönüşümün en büyük adımları ise şüphesiz konut projeleri ile atılmakta. Tuana Evleri 3. Etap'ı diğer konut projelerinden ayıran en önemli özellik ise eşsiz konumu. Tuana Evleri 3. Etap alışveriş merkezlerine, eğlence alanlarına, sağlık ve eğitim kurumlarına olan yakınlığı ile yatırım beklentilerini zirveye taşıyor.

12 FARKLI TİP DAİRE SEÇENEĞİ
Tuana Evleri 3. Etap 33.914 metrekare alan üzerine kurulu 6 Blok ve 327 daireden oluşuyor. Proje içerisinde 113 metrekareden 241 metrekareye kadar değişen 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 12 farklı tip daire seçeneği bulunuyor.

SOSYAL DONATILARI VE KAPALI OTOPARK
Tuana Evleri 3. Etap'ta basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kesintisiz yürüyüş yolu, açık hava spor alanları, sauna, hamam, kapalı havuz ve sosyal tesisleri yer alıyor. Şehir yaşamının en büyük sorunlarından olan park yeri sıkıntısı Tuana Evleri 3. Etap ile son buluyor. Proje kapsamında yer alacak 523 adet kapalı otopark alanı sayesinde park yeri problem olmaktan çıkacak. Sitede 24 saat güvenlik hizmeti de mevcut.

%20'YE VARAN LANSMAN İNDİRİMİ
Akıllı ev sistemi ile inşa edilecek projede uygulanan %20'ye varan lansman indirimi 2018'in ilk aylarında sonlandırılacak olup indirimden faydalanmak isteyen konut alıcılarının bu son fırsatı değerlendirmek için acele etmeleri gerekmekte. Proje hakkında detaylı bilgi Kent Konut satış ofisinden ve 0262 324 50 00 numaralı Alo Konut hattından alınabilir.

Bizim Yaka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181