Terrace Evleri İzmit satışa sunuldu!
Uzun yıllardır sektörde bulunan ve başarılı birçok projeye imza atan Kent, BC, Soykaya ve Avrupa Yapı'nın güçlerini birleştirilmesiyle kurulan Kent Proje,Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi'nin 1. Etabını satışa sundu. Kent Proje'nin başarılı isimleri olan Himmet Yıldırım, Bilgin Cün ve Onur Yılmaz gerçekleştirdikleri lansman ile Yahya Kaptan Terrace projesini tanıttı.

Terrace Evleri satışa sunuldu
Kocaeli'nin en değerli semtlerinden biri olan Yuvam Akarca mevkiinde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındıran Yahya Kaptan Terrace Evlerin 1. etabı, lansman öncesi satışa sunuldu

Kent Proje'nin başarılı isimleri Himmet Yıldırım, Bilgin Cün ve Onur Yılmaz gerçekleştirdikleri lansman ile Yahya Kaptan Terrace projesini tanıttı. Yahya Kaptan Terrace lansmanında ortaklar Himmet Yıldırım, Bilgin Cün Onur Yılmaz'ı arkadaşları Fenerbahçeli sporcu Tuncay Akgün, Kocaelisporlu Murat Şahin ve Vedat Özdenizer bir arada.

Uzun yıllardır sektörde bulunan ve başarılı birçok projeye imza atmış Kent, BC, Soykaya ve Avrupa Yapı'nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje'nin başarılı isimleri Himmet Yıldırım, Bilgin Cün ve Onur Yılmaz hayata geçirdikleri Kocaeli'nde ilk olacak birçok özelliğe sahip Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi'nin 1. etabını satışa sundu.

MODERN KONUTLAR
Çok sayıda davetlinin katıldığı lansmanda Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi'nin 1. etabının hakkında bilgi veren Onur Yılmaz,"Kent Proje'nin Yuvam Akarca Mevkii'nden satın aldığı arsa üzerine 300 milyon TL'lik yatırımla başlattığı Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi'nde 35 dönümlük alanda 600 konutun yanı sıra kapalı ve açık havuz, sauna, Türk hamamı, spor salonu, basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları, etkinlik alanları ile kapalı otopark bulunacak. Ayrıca proje alanı içerisinde Yahya Kaptan Terrace Evler sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabileceği büyük bir market, kreş ile ulaşım ve güvenlik endişesi yaşamadan çocuklarını gönderebilecekleri ilkokul ve lisesinin olduğu bir özel okul da yer alacak" dedi.

LEED SERTİFİKALI İLK PROJE
Uluslararası yeşil bina sertifikası anlamına gelen Leed Sertifikası'na da sahip ilk projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Onur Yılmaz, "Kocaeli'ndeki en değerli bölgelerin başında gelen Yahya Kaptan'ın hemen yanı başında yer alan Yuvam Akarca mevkiinde gerçekleştirildiğimiz proje, ismini bulunduğu konumundan alıyor. Projenin en önemli özelliği Kocaeli'de Leed Sertifikasına sahip ilk proje olması. Uluslararası yeşil bina sertifikası anlamına gelen Leed Sertifikası sayesinde projedeki el yıkama suyu bir yerde depolanıp arıtıldıktan sonra geri dönüşümü sağlanarak çevre sulama ve tuvalet rezervuarlarında tekrar kullanılacak. Ayrıca binalarımızda kaynak kullanımı, enerji ve su tüketimi azaltılmış, karYahya Kaptan Terrace Evleri'nin en önemli özelliği Kocaeli'de Leed Sertifikasına sahip ilk proje olması. bon salınımı düşürülmüştür" şeklinde konuştu.

265 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
4 mimar ile birlikte 1,5 yıllık çalışma ile ortaya çıkan ve lansmana özel 265 Bin TL'den başlanan fiyatlarla satışa sunulan Terrace Yahya Kaptan projesinde 1 +1, 2 + 1,3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle toplam 7 blok ve 87 daireden oluşuyor. Daireler hakkında bilgi veren Yılmaz, "Bu evler 70 ile 400 metrekare arasında farklı alternatiflerde olup küçük, orta, büyük ev arayışında olan ailelerin taleplerini karşılıyor olacak. Bütün daireler ve villalarda akıllı ev sistemlerinin yanı sıra yerden ısıtma, özel tasarım mutfak dolapları ile ankastre setler olacak.

KALİTE HER ZAMAN ÖN PLANDA
Bir tarafı deniz, üç tarafı doğa manzarasına sahip olan projenin otogara ve TEM bağlantısına mesafesi 1,5 kilometre olmakla birlikte toplu taşıma araçlarının sürekli geçtiği bir konumda yer alıyor. Ayrıca ildeki tüm AVM'lere ise 1 ile 3 kilometre mesafede bulunuyor. Satış ofisi ve örnek dairesi gezilebilen projede birinci sınıf malzeme ve en bilinen markaların ürünleri kullanılıyor. Kalitenin her daim en ön planda olduğu, satış sözleşmesine kullanılan malzemelerin yazılmasıyla da garanti altına alınıyor" ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından davetliler örnek daireyi gezerek bilgi aldı. 

Nursan Şahin Köseoğlu / Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181