Vadi İzmit projesinde yeni kampanya!
İzmit’in en büyük konut projelerinden olan Vadi İzmit’te yeni bir kampanyanın startı verileceği açıklandı. İzmit Belediyesi’nin Gültepe’deki 48 dönümlük arazisi üzerinde yükselen 443 konutun yer aldığı Vadi İzmit Projesi’nde 1 Mart’tan itibaren önemli fiyat avantajlarının sağlanacağı müjdesi verildi. Belediyenin kat karşılığı ihale ettiği, Bektaş İnşaat firması tarafından yapılmakta olan ve bölgeye ayrı bir değer katacak Vadi İzmit’te konutların hızla yükseldiğini söyleyen yetkililer “ vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine konutlarla ilgili yeni bir kampanya başlatma kararı aldık. Kampanya kapsamında kısa süreliğine liste satış fiyatları üzerine ilave bir fark koymadan sadece yüzde 25 peşinat ile banka kredisi, kefil ve ara ödeme olmadan 60 aya kadar eşit taksitli vade imkânı sağlayacağız ” dediler.

 BÜYÜK İLGİ VAR
Projeye ilk günden itibaren yurdun dört bir yanından büyük ilgi olduğunu söyleyen firma yetkilileri “Türkiye genelinde çoğu proje satış sorunu yaşarken Vadi İzmit'te 5 ayda hedeflediğimiz satış rakamlarının çok  üzerinde konut satışı gerçekleştirdik. Bu başarı projeye olan güvenin eseridir. Projemizi inceleyen insanlar gözlemledikleri her bir noktada hayatlarına konfor ve kalite katacak ince detayları fark ederek Vadi İzmit'ten konut sahibi olmak istiyor. 1 Mart’tan itibaren insanların konut sahibi olmasının önündeki tüm engelleri kaldırmış olacağız”' şeklinde konuştular.İnşaatı büyük bir hızla devam eden Vadi İzmit’tin açıklanan tarihten önce tamamlanacağı da kaydedildi.

48 DÖNÜMÜN 30 DÖNÜMÜ YEŞİL ALAN 
443 konut, 19 iş yeri, havuz, kafeterya, restoran,  sosyal tesisin yer alacağı 48 bin metrekarelik alan üzerindeki projenin 18 bin metrekarelik bölümü konut, 30 bin metrekaresi de yeşil alandan oluşuyor. Projede binadan daha fazla yeşil alana ve sosyal yaşam alanlarına yer ayrıldı. Her bina altında kendi otoparkı bulunacak şekilde planlandı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 4+1 daireler bulunacak. Binalar en fazla 6 kattan oluşacak, katlı binanın dışında müstakil evlerde yer alıyor.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181