Vadi İzmit Tanıtım Ofisi açılıyor!
İzmit Belediyesi'nin ilk ve tek konut projesi olan ve 433 konuttan oluşan Vadi İzmit'in Yenişehir Mahallesi Tanıtım Ofisi yarın açılıyor. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın girişimleriyle Gültepe şantiye alanına kat karşılığı yapılacak olan ve yükleniciliğini Bektaş İnşaat'ın üstlendiği Vadi İzmit Projesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Maliyeti 100 Milyon TL'nin üzerinde olan Gültepe konut projesini üstlenen Bektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Ali Bektaş, projenin Yenişehir Mahallesi Tanıtım Ofisi'ni yarın açıyor. Açılış töreni yarın saat 11.00'de Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 139/2 İzmit adresinde görkemli bir şekilde gerçekleştirilecek. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Bektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Ali Bektaş, açılışa tüm halkımızı davet ediyor.

2019 MAYIS'TA TESLİM EDİLECEK
Lansmanla birlikte vatandaşlar tarafından rağbet gören 433 konutlu Vadi İzmit Projesi, oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Eşsiz ve yatay mimariye sahip projede hiçbir bina birbirini kapatmıyor. Yüzde 26'sı İzmit Belediyesi'ne ait olacak olan Vadi İzmit'te 18 adet işyeri hizmet verecek. İçerisinde sauna, buhar odası, Türk hamamları, alışveriş merkezleri, Fitness spor salonu, kafe ve restoranların yer aldığı projenin toplamda 46 bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 16 Eylül 2017 tarihinde temeli atılan Vadi İzmit'in 2019 Nisan-Mayıs tarihlerinde teslim edilmesi bekleniyor.

Pınar Gül / Bizim Yaka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181