Vefakent Saklıbahçe Konutları'nın temeli atıldı!
Spor camiasının da yakından tanınan ismi işadamı Vefa Küçük ve ailesinin sahibi olduğu inşaat şirketi, Kartepe'de yeni bir yatırıma start verdi. Vefakent Saklıbahçe Konutları'nın temeli, sade bir törenle atıldı. 13 blok, 104 daireden oluşan konutlar 14 ay sonra bitmiş ve hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.

Kartepe Ataevler Mahallesi'nde daha önce de Vefakent Gülbahçe 1, Vefakent Narlıbahçe 2 projelerini gerçekleştiren Vefa Küçük, üçüncü projesi Vefakent Saklıbahçe 3'ün inşaatına başladı. 4 katlı ve asansörlü olarak inşa edilecek konutlar 3 + 1 tipinde 130 metrekare ve 2 + 1 tipinde 110 metre kullanımlı olacak. Dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlayan ve 324 bin TL'ye kadar değişen fiyat aralığında satışa sunuluyor.

VEFA KÜÇÜK ANKARA'DA, AİLESİ ORADA
Vefakent Saklıbahçe Konutları'nın temel atma törenine Vefa Küçük'ün eşi Semra Küçük, oğlu Cenk Küçük gelini İpek Küçük, kızı Ayşegül Küçük Okkey, damadı Tolga Okkey katıldı. Vefa Küçük, Fenerbahçe Basketbol Takımının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı ziyaret nedeniyle Ankara'da olduğundan törene katılamadı. Mimar Seyhan Serimer'in projesini çizdiği konutların temel atma törenine kat malikleri ve Küçük İnşaat Grubu'nun genel merkez ekibi, de katıldı. Konutların % 40'ınm temelden satıldığı öğrenildi.

14 AYSONRA KONUT TESLİMİ 
Vefakent Saklıbahçe Konutları, 14 bin 560 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje içerisinde her daireye ait açık otopark, açık havuz, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş parkurları, sığmak ve asansör bulunuyor.Konutların inşaat aşamasında müşteriye özel malzeme seçimi de yapılabilecek. Konutların alımında anlaşmalı yapılan bankalarla ödeme kolaylığı sağlanacağı gibi 120 bin TL peşinat ve geri kalanı bakiye konut kredisi için kullanılabilecek. 14 ay sonra teslimi yapılacak konutların tamamlanmasının ardından, aynı bölgede dördüncü etap konutlar da projelendirilecek.

Kartepe Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181