Gebze Kirazpınar'a 260 emekli konutu geliyor!
Gebze Emekliler Derneği dün Ramada Encore Otel'de bir grup Gebze bölgesi muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası muhtarlara açıklamalarda bulunan Gebze Emekliler Derneği Başkanı Ali Tunç, emeklilerin daha iyi bir hayat sürmesi için dernek olarak çaba gösterdiklerini söyledi. Derneğin kaymakamlık karşısı Bostan iş hanında bulunan kendi yerine taşındığını ve tüm muhtar ve emeklileri burada ağırlamaktan mutlu olacağını söyleyen Ali Tunç, bölgemizdeki emekliler için Kirazpınar'da TOKI tarafından 260 konut yapılacağını ve ihalesinin yapıldığını söyledi. Tunç ayrıca Gebze bölgesinin huzurevi sorununun da bir an önce çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

SAĞLIK KURULUŞLARI İLE ANLAŞMAMIZ VAR!
Gebze Emekliler Derneği Mali Sekreteri Ramazan Kibar da emekliler için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bölgemizdeki birçok sağlık kuruluşu ile anlaşma yaptıklarını söyleyen Kibar, yüzde eli civarında indirim yapan yerler olduğuna dikkat çekti. Dernek olarak emeklilere hukuk alanında da ücretsiz danışma hizmeti verdiklerini söyleyen Kibar; "Bugün 400 m.2 kendi yerimiz var ve kasamızda da 200 bin TL para var, emeklilerden aldığımız cüzi aidatları da yine emekliler için kullanmaya çalışıyoruz. Bizim üyeye ihtiyacımız yok ama bizim imkanlarımızdan faydalanmak her emeklinin hakkı, tüm muhtarlarımızı ve emeklilerimiz derneğimize bekliyoruz" dedi. Dernek yöneticileri ve muhtarlar çeşitli konularda da sohbet edip görüş alış verişinde bulundular.

Yeni Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aynur Karahan 6 yıl önce

Toki evlerine kaydolmak istiyirum.yeri kocaeli ve çevresi..yardımcı olurmusunuz..

banner182

banner181