Gölcük Sivritepe TOKİ başvuruları 22 Mart'ta sona erecek!
Kocaeli Gölcük Sivritepe Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Sivritepe toki başvuruları 22 Mart'ta sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gölcük Sivritepe toki başvuruları 5 Mart'ta başladı. 428 konut için başvuruların toplanacağı Gölcük toki evleri başvuruları 22 Mart 2019'a kadar devam edecek. Sivritepe toki başvuru şartları 2019 için tıklayınız.

284 adet 2+1 alt gelir grubu ve 114 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Kocaeli Gölcük toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Proje İlindeki Tüm Şubeler tarafından yapılacak. Gölcük Sivritepe toki evleri başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.

Sivritepe toki ödemeleri 2019 için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Gölcük Sivritepe toki başvuruları detaylarını sizler için derledik. Toki Kocaeli Gölcük başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181