Kandıra Emekli TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi bu gün başlıyor!
​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen Kandıra Emekli TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi bu gün başlıyor.

Kocaeli Kandıra Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü toplam 270 adet konutluk Kandıra Emekli TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi şu şekilde;  2+1 daire alıcıları için sözleşme imzalamaları 16 Nisan 2018 – 04 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Asil hak sahipleri kendilerine belirtilen gün ve saatte bankada hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözleşme imzalama işlemleri saat 09:00’da başlayacak ve kişiler kendi imkanları ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. Kandıra Şubesine ulaşım sağlayacaklar.

Konut alıcılarının bankaya giderken yanında bulundurmaları gereken belgeler şu şekilde;
-İl/ilçe  Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ve  adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan Kocaeli il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge ibraz edecektir. (Projeye başvuru tarihi itibariyle)
- Hane halkı gelirinin en fazla net 4.500 TL  olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
- Başvuru sahibinin, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan maaş dökümü veya emekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi.
- Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinden çalışan varsa kendisinin ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)
-T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C.Kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak).
 -Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge.

Kandıra Emekli TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181