Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Evleri hak sahiplerine teslim ediliyor!
Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 138 konutluk projemizde bankaya peşinatlarını yatıran meslektaşlarımıza blok blok anahtar teslimleri yapılıyor.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle TOKİ tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi’ne yapılan 16 Ocak Basın Sitesi’nin 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşen ihalesi ile 1 Ağustos 2016 tarihinde ilk kazma vurularak çalışmalara başlanmıştı. 24 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren hak sahiplerinin konutlarının peşinat ve KDV’lerini ödemeleri ile başladı ve gün gün teslimlere devam ediliyor. Ödeme günü dışında ödeme yapmak isteyen meslektaşlarımız için de 28 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında ek süre alınmıştır.

Ziraat Bankası Derince Şubesinde peşinat ve KDV’lerin yatırılmasının ardından anahtarlarını teslim alacak hak sahipleri 16 Ocak Basın Sitesi Şantiyesine giderken yanlarında nüfus cüzdanları, 2 adet kimlik fotokopisi, bankada imzalanan sözleşme  ve 2 adet sözleşme  fotokopisi, bankaya yatırılan  KDV makbuzu ve 2 adet makbuzun fotokopisi ile gitmeleri önemle rica olunur. Yukarıda bahsi geçen belgeler ve fotokopileri şantiyede TOKİ yetkililerine verildikten sonra anahtarlar teslim edilmeye başlanmıştır. Anahtarlarını teslim alan üyelerimizin mutlulukları da yüzlerinden okunurken, cemiyet yönetim kurulu olarak yeni yerleşime açılan alandaki eksikliklerin giderilmesi içinde gerek TOKİ gerekse inşaat firması yetkilileri ile süreci yakından takip etmekteyiz.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181