Kocaeli Gölcük TOKİ yeni projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kocaeli Gölcük toki yeni projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Kocaeli Gölcük toki yeni projeleri detayları şu şekilde; Kocaeli Gölcük Sivritepe Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Sivritepe toki evleri çalışmaları hızla devam ediyor.

284 adet 2+1 alt gelir grubu ve 114 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Gölcük toki konutları başvuruları 5 Mart'ta başlıyor. 428 konut için başvuruların toplanacağı Gölcük toki evleri başvuruları 22 Mart 2019'a kadar devam edecek. Kocaeli Gölcük toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Proje İlindeki Tüm Şubeler tarafından yapılacak.

Alt gelir grubu için başvuru şartları;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. oplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç )
3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,
4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4500 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4500 TL olması gerekmektedir.)
​5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır. 

Kocaeli Gölcük TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Kocaeli Gölcük toki yeni projeleri detaylarını sizler için derledik. Toki Kocaeli Gölcük ve toki gölcük sivritepe ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181