Kocaeli TOKİ 2019 başvuru şartları!
Yatay mimaride inşa edilecek olan Kocaeli Toki 2019 başvuru şartları detaylarını sizler için araştırdık.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Dilovası Toki ve Gebze evleri için talep toplanıyor. Kocaeli toki projeleri 2019 arasında yer alacak olan ve Toki 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Toki Kocaeli 2019 projesi ile 120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek.

Kocaeli Toki 2019 başvuru şartları detayları şu şekilde;
1- T.C. vatandaşı olması,
2- Projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması,
3- Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).
4- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç)
5- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.
6- Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşlarımızın;
- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25 yaşını tamamlamaları;
- 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları; gerekmektedir.
7) Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “HAK SAHİPLİĞİ BELGESİ” ile Projenin bulunduğu il sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya il nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecektir.
8) Vefat eden emeklinin emekli olmayan eşi de başvuru yapabilir. (Vefat eden emeklinin aylık maaşını alan dul kızları hariç)

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan toki kocaeli projeleri 2019 başvuru tarihleri 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvuruları 6 Mart'ta başlayan Toki 50 bin konut Kocaeli için başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kocaeli İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.

Toki Kocaeli başvuru 2019 detaylarını sizler için araştırdık. kocaeli toki başvuru şartları 2019 ve toki kocaeli başvuru şartları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181