TOKİ Kandıra Konutları Emekli kura çekimi yapıldı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilen projeden 77 konutun hak sahipleri belirlendi.

Kura töreni, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirildi. Yükseklikleri zemin+3 olan, 2+1 planında inşa edilen konutlar 349 TL’den başlayan taksitlerle %12, %20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

Kocaeli Kandıra’da sadece emekli vatandaşlar için inşa edilen projeyle kente yeni bir değer kazandırıldı. Proje genelinde 270 konutun yanı sıra cami de bulunuyor.

Projeyle yerleşim alanının yeni bir yaşam merkezine dönüşmesi hedeflendi. Yöresel mimari tarzda inşa edilen projede; bina cephelerinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler, söve ve kat silmeleri kullanıldı.

TOKİ, “İkinci Bahar Projesi” ile farklı şehirlerde aşamalı olarak hayata geçirilen konut projelerinden konut sahibi olmayan emekliler için yüzde 25 kontenjan ayırıyor. Ayrıca talep örgütlenmesi modeli ile de valilikler ve belediyeler üzerinden emeklilerin talepleri alınarak yeni konut projeleri hayata geçiriliyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181