0.64 konut kredisi şartları!
2 Haziran 2020 tarihi itibariyle başvuruların toplanmaya başladığı 0.64 konut kredisi şartları detaylarını sizler için araştırdık.

0.64 konut kredisi şartları detayları şu şekilde;
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bankaları tarafından avantajlı konut kredisi kampanyası başlatıldı. Konut sahibi olmak isteyen kişilere düşük faiz ve cazip ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma imkanının sunulduğu 0.64 konut kredisi kampanyası 2020 kapsamında sıfır konut alımlarında faiz oranı yüzde 0,64 uygulanırken 2. el konut alımında faiz oranı yüzde 0,74 oranında uygulanacak. Bu kapsamda avantajlı konut kredisi şartları detayları araştırılmaya başlandı. İşte bankalar tarafından yapılan açıklamalar...

Vakıfbank
Kampanya faiz oranından, VakıfBank kredi kartı, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, Kredili Hayat Sigortası, DASK, Konut Paket Sigortası ve mobil/internet bankacılık hizmetleri tanımlanan müşterilerimiz yararlanacaktır. 

Ziraat Bankası
Konut Kredisi için; Bankkart, KMH, Talimat Ürünü, İnternet Bankacılığı zorunlu olup, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üçüne sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Halkbank
Kredi faiz oranları, Bankamızdan en az taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir. 

12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla kadar vade seçeneğinin bulunduğu kampanya kapsamında sıfır konutlar için yüzde 0.64, 2. El konutlar için yüzde 0.74 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar, üç büyük il olan İstanbul, Ankara ve İzmir'de azami 750 bin TL’ye kadar; diğer şehirlerde azami 500 bin TL’ye kadar kullanılabilecek.

0.64 konut kredisi hesaplama detayları için tıklayınız.

0.64 konut kredisi şartları detaylarını sizler için derledik. 0 64 konut kredisi şartları nelerdir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 4 yıl önce

merhaba, bu krediler hala devam diyor mu ? son tarih gibi bir bilgi verilmemiş.

banner182

banner181