0.64 konut kredisi veren bankalar!
Gayrimenkul sektörünü hareketlendirmek adına başlatılan 0.64 konut kredisi veren bankalar detaylarını sizler için araştırdık.

0.64 konut kredisi veren bankalar detayları şu şekilde;
2 Haziran 2020 tarihi itibariyle başvuruların toplanmaya başladığı Avantajlı Konut Kredisi kampanyası kapsamında halihazırda 3 kamu bankası yer alıyor. 0.64 konut kredisi olan bankalar Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank olarak karşımıza çıkıyor.

Konut sahibi olmak isteyen kişilere düşük faiz ve cazip ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma imkanının sunulduğu 0.64 konut kredisi kampanyası 2020 kapsamında sıfır konut alımlarında faiz oranı yüzde 0,64 uygulanırken 2. el konut alımında faiz oranı yüzde 0,74 oranında uygulanacak.

12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla kadar vade seçeneğinin bulunduğu kampanya kapsamında sıfır konutlar için yüzde 0.64, 2. El konutlar için yüzde 0.74 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar, üç büyük il olan İstanbul, Ankara ve İzmir'de azami 750 bin TL’ye kadar; diğer şehirlerde azami 500 bin TL’ye kadar kullanılabilecek.

0.64 konut kredisi hesaplama detayları için tıklayınız.

0.64 konut kredisi veren bankalar detaylarını sizler için derledik. Hangi bankalar 0.64 konut kredisi veriyor ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181