0,79 konut kredisi Vakıfbank!
Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmüştü. Şimdi ise Vakıfbank tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında faiz oranları 0,79'a düştü.

Yeni başlatılan 0.79 konut kredisi Vakıfbank kampanya detayları şu şekilde;
Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi Kampanya kapsamında anlaşmalı firmalardan satın alınacak olan konutlar için 0.79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Anlaşmalı konut projeleri için başlatılan Vakıfbank konut kredisi 0.79 faiz oranı ile 180 ay varan vade imkanı bulunuyor. 

Anlaşmalı firmalardan yeni konut alımları için geçerli olacak olan Vakıfbank 0.79 konut kredisi kampanyasından Vakıfbank kredi kartı, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, Halden Anlayan Paket, Kredili Hayat Sigortası, DASK, Sarıpanjur Konut Paket Sigortası ve internet/mobil bankacılık almayı/kullanmayı talep eden kişiler yararlanacabilecek. 

0.79 konut kredisi Vakıfbank anlaşmalı firmalar için tıklayınız.

0.79 konut kredisi Vakıfbank kampanya detaylarını sizler için derledik. ​0.79 konut kredisi Vakıfbank kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181