0.79 konut kredisi veren bankalar!
Ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen 0,79 konut kredisi veren bankalar detaylarını sizler için araştırdık.

0,79 konut kredisi veren bankalar detayları şu şekilde;
Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizleri yüzde 1'in altına düştü. Öncelikle 5 banka konut kredisi faiz ve konut finansmanı kar oranlarını 0,99'a düşürdü. Daha sonrasında ise Halkbank ve Vakıfbank anlaşmalı konut projelerine özel olarak faiz oranlarını 0.79'a düşürdü.

Halkbank ve Vakıfbank tarafından anlaşmalı firmalardan satın alınacak olan konutlar için 0.79 konut kredisi faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

0.79 konut kredisi Vakıfbank anlaşmalı firmalar için tıklayınız.
0.79 konut kredisi Halkbank anlaşmalı firmalar için tıklayınız.

0,79 konut kredisi veren bankalar detaylarını sizler için derledik. 0.79 ev kredisi ve en uygun konut kredisi veren bankalar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

0.99 konut kredisi veren bankalar için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181