0,98 faizle konut kredisi!
0,98 faizle konut kredisi detaylarını sizler için araştırdık. Başbakan Binali yıldırım tarafından başlayacağı duyurulan konut kampanyasına bankalar katılmaya devam ediyor.

İşte 0,98 faizle konut kredisi yapan bankalar şu şekilde;
- Ziraat Bankası
- Halkbank
- Vakıfbank
- Şekerbank
- TEB
- Ziraat Katılım

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafından konut sektöründeki stokları azaltmaya yönelik uygulanacak olan konut kredisi faiz indimi kampanyası Ziraat Bankası'nın önderliğinde başladı. Öncelikle Ziraat Bankası'nda başlayan konut kredisi faiz indirimi kampanyasına daha sonra Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım Şekerbank ve son olarak da TEB katıldı. Yapılan kampanya ile konut kredisi faiz oranları aylık yüzde 1.25 ile yüzde 1.35 aralığında iken şimdi yüzde 0,98'e düşürüldü. Ev alacakları sevindiren bu kampanyaya ilerleyen günlerde özek bankaların da katılması öngörülüyor.

İlk özel banka olarak kampanyaya katılan Şekerbank 60 ay vadede kredi oranlarını 0,98'e indirirken TEB'de kredi faiz oranını 60 ay vade için 0,99'a düşürdü. Devlet bankalarının yanı sıra özel bankaların da katılım sağlaması beklenen konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ilk kez kredi kullanacak kişiler kadar kredi borcu halihazırda devam eden kişiler de merakla takip ediyor.

0,98 faizle konut kredisi ile ilgili gelişmelei ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181