0.98 konut kredisi 2019!
Sektörü hareketlendirecek olan 0.98 konut kredisi 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

KONUTDER ve Ziraat Bankası önderliğinde başlatılan 0.98 konut kredisi kampanyası kapsamında Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası'nda sonra son olarak Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım'da katıldı. 2018 yılının son aylarında başlatılan 0.98 konut kredisi 2019 yılında da devam ediyor.

0.98 konut kredisi şartları detayları;
0.98 konut kredisi kampanyasından yaranabilmek için bu 6 banka ile anlaşmalı konut projeleri kapsamında yer alan dairelerden satın almak gerekiyor. Faizlerin yüzde 1,78'e düşürüldüğü 0.98 ev kredisi kampanyasında alıcıya 0,98 faiz oranı yansıtılarak ödeme planı çıkarılıyor.

Bankalar ile çalışan inşaat firmalarının konut projelerinden daire alan kişilere 0.98 konut kredisi yanı sıra 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak. Bu anlaşmalı projelerden daire satın alındığı taktirde kredinin yüzde 0,98'lik kısmını müşteri kalan yüzde 0,80'lik kısmını ise inşaat firmaları karşılıyor.

Bankalar konut kredisini yüzde 0,98’e kadar indirerek hem konut üreticisi firmaların taleplerine hem de Banka müşterilerinin konut ihtiyacına cevap vermiş olacak. Kampanya bankalar ile kredili çalışmakta olan firmaların elinde bulunan inşaatı tamamlanmış konutlar ile inşaatı henüz devam etmekte olan konutların satışını kapsayacak.​

0.98 konut kredisi 2019 detaylarını sizler için derledik. 0.98 ev kredisi şartları ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
0.98 konut kredisi hesaplama için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181