0.99 konut kredisi sıfır evler için mi geçerli?
Ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandıran 0.99 konut kredisi sıfır evler için mi geçerli sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

0.99 konut kredisi sıfır evler için mi geçerli sorusunun detayları şu şekilde;
500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde faizlerin düştüğü 0.99 konut kredisi kullanma şartları arasında yeni bir ev alıyor olmak gerekiyor. Yani 0,99 konut kredisi faiz oranı yalnızca sıfır faireler için değil ikinci el daireler içinde kullanılıyor. Ancak krediyi kullanabilmek için yeni bir ev alıyor ve bu ev için başka bir bankadan kredi kullanılmamış olmak gerekiyor.

Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankasının arkasından Halk Bankası ve Vakıfbank'ta 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyurdu. Konut finansman oranını yüzde 1'in altına düşüren Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım da 250 bin TL'ye kadar olan konut finansmanları oranı azami 180 ay vade için yüzde 0,99'a düşürerek katıldı. Daha sonrasında ise Halkbank ve Vakıfbank anlaşmalı konut projelerine özel olarak faiz oranlarını 0.79'a düşürdü.

0.99 konut kredisi sıfır evler için mi geçerli sorusunun detaylarını sizler için derledik. 0.99 konut kredisi hangi evler için ve 0.99 konut kredisi şartları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

0.79 konut kredisi Vakıfbank anlaşmalı firmalar için tıklayınız.
0.79 konut kredisi Halkbank anlaşmalı firmalar için tıklayınız.​

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181