0,99 konut kredisi veren bankalar!
Ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandıran 0,99 konut kredisi veren bankalar detaylarını sizler için araştırdık.

0,99 konut kredisi veren bankalar detayları şu şekilde;
Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi bekleniyordu. Bu kapsamda 5 banka konut kredisi faiz ve konut finansmanı kar oranlarını 0,99'a düşürdü.

İlk olarak Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kredisi 0.99 olan bankalar arasına daha sona Halkbank katıldı. Halkbank'ı ise Vakıfbank,  Ziraat Katılım ve son olarak Vakıf Katılım takip etti.

Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankasının arkasından Halk Bankası ve Vakıfbank'ta 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyurdu. Konut finansman oranını yüzde 1'in altına düşüren Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım da 250 bin TL'ye kadar olan konut finansmanları oranı azami 180 ay vade için yüzde 0,99'a düşürerek katıldı. 

0,99 konut kredisi veren bankalar detaylarını sizler için derledik. konut kredisi faiz oranları 0.99 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şehnaz fındıklı 5 yıl önce

Merhabalar konut kredisi sadece anlaşmalı konut yapan firmalar icinmi yoksa herhangi bir bina için alınabilirmi

Avatar
Şehnaz fındıklı 5 yıl önce

Merhabalar konut kredisi sadece anlaşmalı konut yapan firmalar icinmi yoksa herhangi bir bina için alınabilirmi

banner182

banner181