Emlak Katılım Bankası konut finansmanı şartları!
Uzun vade ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Emlak Katılım Bankası konut finansmanı şartları detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı şartları detayları şu şekilde;
Emlak Katılım Bankası kişinin beğendiği evi kendisi satın alır ve kişinin istediği vade üzerinden satışını yapar. Satın alınmak istenen evin ekspertiz değerinin yüzde 80'ine kadar finansman kullanma imkanı sunulur. Ayrıca konut finansmanı kullanımında, Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF), Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödemelerinden muaf olma olanağı da bulunuyor.

Erken Ödeme Tazminatı başlığı altında yer alan konut finansmanı şartlarına göre; konut finansman vadesi 36 ayı aşmıyorsa 1%, aşıyorsa 2% oran geçerli.

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı kapsamındaki diğer ücretler ise şu şekilde;
-İpotek Tesisi Ücreti 200 TL
-Gayrimenkul Ekspertiz Ücreti en düşük 573 TL en yüksek 5 bin 197 TL

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı için gerekli belgeler şu şekilde;
- Başvuru formu
- Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi
- Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi
- Şubece istenebilecek diğer belgeler
- Finansmana konu olan konutun tapu belgesi fotokopisi
- Gerekirse azami iki ay öncesine ait müşteri adına kayıtlı sabit telefon, elektrik, su veya doğalgaz faturalarından herhangi birisinin fotokopisi
- Gerekli görülmesi hâlinde kefil ve kefile ilişkin belgeler

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı şartları detaylarını sizler için derledik. Türkiye emlak katılım bankası konut finansmanı şartları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181