Enflasyona endeksli konut kredisi hesaplama!
Birçok kişinin merak ettiği enflasyona endeksli konut kredisi hesaplama detaylarını sizler için araştırdık.

Enflasyona endeksli konut kredisi hesaplama detayları şu şekilde;
Konut sahiplerine alternatif ödeme planlarının sunulacağı enflasyona endeksli ev kredisi hesaplama ve tüm detayları banka şubelerinden alabilirsiniz. Hesaplama tablosu ve diğer detaylar bankadan bankaya farklılık gösterebilmektedir.

Enflasyona endeksli konut kredisi kapsamında önümüzdeki dönemde enflasyonda ve dolayısıyla faiz oranlarında beklenen olumlu gelişmeler doğrultusunda müşterilerin konut finansmanı ihtiyaçlarını karşılayacak imkanlar sunmayı hedefliyor. Müşteri tercihine göre belli dönemlerde periyodik olarak güncellenecek olan enflasyona endeksli konut kredisi ile güncelleme döneminde bulunulan aydan bir önceki ayda TÜİK tarafından açıklanan TÜFE (Tüketici Fiyatları Endeksi) yıllık yüzde değişim oranına Banka tarafından sözleşmede belirlenen marj oranı eklenerek geçerli faiz oranı belirlenecek.

Enflasyona endeksli konut kredisi bankalar şu şekilde;
- Ziraat Bankası detayları için tıklayınız.
- Halk Bankası detayları için tıklayınız.
- Vakıfbank detayları için tıklayınız.

Enflasyona endeksli konut kredisi 2019 detaylarını sizler için derledik. Enflasyona endeksli konut kredisi faiz oranları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181