Ev kredisi yapılandırma 2019!
Birçok kişinin merak ettiği ev kredisi yapılandırma 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ağustos ayı itibariyle Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ekonomideki olumlu gelişmeler sonucunda 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü duyurdu.

Ev kredisi yapılandırma 2019 detayları şu şekilde;
Konut kredisi faizlerinin 0,99'a düşmesinin ardından birçok kişi düşük faiz oranlarının yapılandırma kapsamında olup olmadığını merak etti. Bu faiz indiriminin ardından 3 kamu bankası indirim öncesinde kullanılan konut kredilerinde de 0,99 faiz oranı kullanarak yapılandırma yapılabileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan konut kredisi kullanmış olan kişiler mevcut kredi bakiyeleri 500 bin TL'nin altında ise bankadan talepte bulunarak aylık faiz oranlarını 0,99'a düşürebilecek. Faiz indirimden yararlanmak isteyen kredi sahiplerinin ilgiki banka şubelerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Konut kredisi yapılandırma 2019 şartları detayları için tıklayınız.

Ev kredisi yapılandırma 2019 detaylarını sizler için derledik. ev kredisi yapılandırma faiz oranları 2019ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181