Faizsiz konut kredisi 2019 miktarı!
Şehit va gazi yakınları tarafından merak edilen faizsiz konut kredisi 2019 miktarı detaylarını sizler için araştırdık.

1985 yılında başlatılan ve halihazırda devam eden gazilere faizsiz konut kredisi 2019 ne kadar ve faizsiz konut kredisi 2019 ne kadar gibi soruların cevabı merak ediliyor. Bizde bu kapsamda faizsiz konut kredisi 2019 yılı tutarı detaylarını derledik.

İşte faizsiz konut kredisi 2019 miktarı detayları;
Şehit gazi yakını faizsiz konut kredisi için ayrılan fonlar her yıl TÜİK tarafından belirlenen yıllık düzeyde gerçekleşen fiyat artışına göre arttırılıyor. Şehit ve Gazi ailelerine faizsiz konut kredisi toplu konut fonundan finanse edilerek sağlanan 2019 yılı faizsiz konut kredisi miktarı 137 bin TL olrak belirlendi.

Vade sınırı bulunmayan ve borç bitene kadar vadenin devam ettiği faizsiz konut kredisi 2019 olanağından sadece hak sahipleri faydalanabiliyor. Ayrıca ödemeler hak sahibinin yani şehit veya gazi yakınının maaşından 4'te 1 oranından kesilerek yapılıyor. Faizsiz konut kredisi çekilirken kredi çekilen ana paranında yüzde 1'i oranında bir ödeme yapılıyor ve geri kalan tutar vadelere bölünüyor.

Faizsiz konut kredisi 2019 miktarı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kimler faizsiz konut kredisi alabilir sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181