Halk Bankası enflasyona endeksli konut kredisi!
Birçok kişinin merak ettiği Halk Bankası enflasyona endeksli konut kredisi detaylarını sizler için araştırdık.

Halk Bankası enflasyona endeksli konut kredisi detayları şu şekilde;
Önümüzdeki dönemde enflasyonda ve dolayısıyla faiz oranlarında beklenen olumlu gelişmeler doğrultusunda müşterilerin konut finansmanı ihtiyaçlarını karşılayacak imkanlar sunmayı hedefleyen halkbank enflasyona endeksli konut kredisi faiz oranları TÜFE'ye bağlı olarak değişecek. 120 aya kadar vade seçeneği sunan kredi kapsamında enflasyon oranıyla birlikte taksit tutarları da düşecek.

Müşteri tercihine göre her 6 ya da 12 ayda bir otomatik olarak güncellenecek olan enflasyona endeksli konut kredisi halkbank kampanyası ile güncelleme döneminde bulunulan aydan bir önceki ayda TÜİK tarafından açıklanan TÜFE (Tüketici Fiyatları Endeksi) yıllık yüzde değişim oranına Banka tarafından sözleşmede belirlenen marj oranı eklenerek geçerli faiz oranı belirlenecek. Ayrıca kredi için müşterileri koruyan bir azami faiz oranı da belirlenecek ve değişim dönemlerinde belirlenecek yeni faiz oranı azami faiz oranını aşamayacak.

Halk Bankası enflasyona endeksli konut kredisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181