Konut kredisi ara ödeme cezası 2019!
Kredi kullanarak konut sahibi olan kişilerin merak ettiği konut kredisi ara ödeme cezası 2019 detaylarını sizler için araştırdık. 

Konut kredisi ara ödeme cezası 2019 detayları şu şekilde;
Aylık taksit ödemeleri dışında fazladan yapılan bir kredi ödemesine konut kredisi ara ödeme adı veriliyor. Konut kredisi ödeme planında yer almayan bir zamanda ara ödeme yapıldığı taktirde banka konut kredisi ara ödeme cezası talep edebiliyor. Ara ödeme cezası, ödeme planı dışına çıkıldığı ve bankanın faiz gelirinin düşmesine neden olunduğu için uygulanıyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından belirlenen konut kredisi erken ödeme cezası 2019 oranı konut kredisinin kalan vadesi 36 aydan az olanlar için kredi tutarının yüzde biri iken vadesi 36 aydan fazla olanlar için ise kredinin yüzde ikisi olarak uygulanıyor.

Konut kredisi ara ödeme cezası 2019 detaylarını sizler için derledik. Konut kredisi ara ödeme cezası ne kadar 2019 ile ilgili gelişmeleri ve detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181