Konut kredisi borç transferi!
Birçok kredi borcu devam eden kişinin merak ettiği konut kredisi borç transferi detaylarını sizler için araştırdık.

Konut kredisini güncel faiz oranları ile başka bir bankaya taşıma işlemine konut kredisi borç transferi denir. Konut kredisi refinansman yapıldığı taktirde banka tarafından ceza uygulanmaktadır.

Bu cezanın oranları bankadan bankaya farklılık gösterse de vadesi 36 aydan az olanlar için üst sınır kredi tutarının yüzde biri olurken, vadesi 36 aydan fazla olanlar için ise üst sınır kredinin yüzde ikisi oluyor.

Ayrıca refinansman yapıldığı zaman konuta tekrar ekspertiz gönderileceği ve tapudaki ipoteğin değişeceği için eksper ve ipotek masrafları yeniden ödenir. Bilinmesi gereken bir diğer unsur ise konut kredisi refinansman faiz oranları 2019 kapsamında bankadan bankaya farklılık gösterdiğidir.

Konut kredisi borç transferi detaylarını sizler için derledik. Ev kredisi borç transferi ve konut kredisi transferi 2019 ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Konut kredisi transferi yapan bankalar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181