Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer?
Milyonlarca insanın merak ettiği konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer sorusunun detaylı cevabını sizler için araştırdık. 

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer sorusunun detaylı cevabı şu şekilde; Konut kredisi faiz indirimi kampanyasının 30 Haziran'da son bulması ile faiz oranlarında yükseliş yaşandı. 100 bin TL konut kredisi için güncel faiz oranlarında standart 60 ay vadeye bakıldığında yüzde 1,38'lik faiz oranı Ziraat Bankası ve Halk Bankası ilk sırayı aldı.

Birçok vatandaş ev almak için kredi faiz oranlarının düşmesini bekliyor. Fakat bankalar kredi faiz oranlarını yükseltmeye devam ediyor. Yüzde 2'yi aşarak rekor kıran konut kredisi faiz oranları ile ilgili yeni Maliye Bakanı Berat Albayrak harekete geçti.

Bakan Berat Albayrak, faiz indirimi için bankalarla biraraya gelerek görüşmeler yaptı. Milyonlarca kişi şimdi kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşürülmesini bekliyor. Konutla ilgili gelişmeler ve haberler 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer haberini sizler için derledik. En düşük konut kredisi faiz oranları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mujde dal 6 yıl önce

Ne olur şu faize duşurun

Avatar
Fatih bayraktar 6 yıl önce

Konut faizleri ne zaman dusecek artik dussun yaa...

Avatar
Fatih bayraktar 6 yıl önce

Konut faizleri ne zaman dusecek artik dussun yaa...

Avatar
Eren gorul 6 yıl önce

Artık dusurun omrumuzde sans guldu ev sahıbı olacaktık oda faızler engel oldu lütfen artık dusurun basımızı sokacak bır yuvamız olsun

Avatar
Kadir ardahanlı 6 yıl önce

İnsanları herzaman yarı yolda bıraktınız peşinat verdik oda yandı oy zamanınızı bekliyorsunuz

Avatar
Nur 6 yıl önce

şu faizler düşsün artık lütfen

Avatar
Nur 6 yıl önce

şu faizler düşsün artık lütfen

Avatar
Ismail 5 yıl önce

Ev almak hayal oldu 200bin tl icin 5 misli faiz isteniyor.

banner182

banner181