Konut kredisi ile ev alarak kazanmanın tam zamanı!
Bankaların kredi maliyetlerini yüzde 1'in altına çekmesi tam bir doping etkisi oluşturdu. Konut satışlarının artarak devam edeceğini öngören Alpak İnşaat Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Alpak KDV indirimlerinin de talepte etkili olacağını söyledi.

Alpak, "Konut kredisiyle ev almak ev sahibi olmayı daha avantajlı hale getirdi. Bunun yanı sıra KDV indirimi inşaat sektörünü ve yan sanayiyi canlandıracak, hatta istihdama da çok olumlu etkisi olacaktır. Sürecin 2017 sonuna kadar uzatılmasında fayda var." dedi.

Ödemeler sabit, kira yerine kredi taksiti
Konut kredisinin en önemli avantajının sabit ödemeler olduğunu ifade eden Alpak, özellikle kirada oturanlar için konut kredisi kullanmanın oldukça avantajlı olduğunu söyledi. Kira fiyatlarının enflasyondan etkilendiğini ancak kredi taksitlerinin ödeme sonuna kadar sabit kaldığını vurgulayan Alpak, konut kredisiyle ev satın almanın bir diğer avantajının borcu uzun vadeye yaymak olduğunu söyledi.

Doğru lokasyon seçimiyle riskli ev alma ihtimalinin düştüğünü belirten Nurettin Alpak, Ankara'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eryaman'm hem yaşam hem de yatırım için doğru bir seçenek olduğunu dile getirdi. Alpak İnşaat imzalı Armonia Concept Residence projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan Arkadya Göksu Evleri'ni de Başkentimin talepleri doğrultusunda Eryaman bölgesinde inşa ettiklerini ifade eden Alpak proje özelliklerinden bahsetti.

Geniş aileler için
"Geniş aileler için tasarlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra 10 adet dükkanı da proje kapsamına aldığımız Arkadya Göksu Evleri ile aileler için ferah ve keyifli yaşam alanları vaat ediyoruz. Ev sahibi olmak isteyenler 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan 350 konutluk Arkadya Göksu projesinin lokasyon avantajı ile fırsatlardan yararlanabilirler. Eryaman'm en değerli bölgesi Göksu mahallesinde, Göksu Gölüne 300 metre mesafede bulunan Arkadya Göksu Evleri'nin içerisinde olimpik havuz, klima, aqua park, her eve biri açık biri kapalı olmak üzere 2'şer otopark gibi birçok donatı bulunuyor.

Kendi evini kendin tasarla
Kendi Evini Kendin Tasarla konseptimizle müşterilerimize satın alacakları evin duvar kağıdını, mutfak dolaplarını ve laminant parkelerini seçtiriyoruz. Bugüne kadar hazır olarak müşteriye dayatılan renk ve model seçeneklerinden çok daha eğlenceli ve müşteri memnuniyeti odaklı olan projemiz müşterilerimizden de tam not aldı. Kalitemizi inşa ettiğimiz tüm yapılara gösterdikleri ilgi ile ödüllendiren tüm ev sahibi ve ev sahibi adaylarına teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm bu avantajlarıyla Arkadya Göksu projemiz için oluşturduğumuz konsept de müşterilerimizden oldukça ilgi görüyor." diye konuşan Nurettin Alpak, tüketicileri düşük faiz imkanından yararlanmaya davet etti.

Vatan Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181