Konut kredisi yapılandırma yapan bankalar 2019!
Kredi borcu olan kişilerin merak ettiği konut kredisi yapılandırma yapan bankalar 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Daha önce alınan ve halihazırda ödemelerinin devam ettiği kredi borcunun güncel faiz oranları ile kapatılarak yeni bir kredi açılmasına konut kredisi yapılandırma denir. Ayrıca konut kredisi yapılandırma işlemine refinansman ya da borç transferi de denmektedir.

Konut kredisi yapılandırma işlemi gerçekleştirilmeden önce hangi banka tarafından yapılandırma yapılacağına karar verilmelidir. Yapılandırma işlemi kredi kullanılan bankada yapılabildiği gibi borç transferi yapılarak başka bankalarda da yapılmaktadır. Bunun için de bütün bankaların anlık konut kredisi faiz oranlarına bakılması gerekmektedir. Bu kapsamda bizde sizler için konut kredisi borç transferi yapan bankalar ve konut kredisi refinansman yapan bankalar detaylarını derledik.

İşte konut kredisi yapılandırma yapan bankalar 2019 şu şekilde;
- Akbank
- QNB Finansbank
- İş Bankası
- Garanti
- Vakıfbank
- Ziraat Bankası

Konut kredisi yapılandırma işlemini gerçekleştirirken yapılandırmayı yapacağınız bankanın kredi faiz oranlarının sizin kullandığınız faiz oranlarından düşük olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer yapılandırmaya yapacağınız bankanın oranları sizin kredi aldığınız oranlardan yüksek ise aylık taksit ödemelerinizin ve faiz miktarınızın artacağını unutmamanız gerekir. Unutulmaması gereken bir diğer konu ise yapılandırma işleminin kredi alınan bankada gerçekleştirilmesi durumunda transfer ücreti alınmayacağıdır.

Konut kredisi yapılandırma yapan bankalar 2019 detaylarını sizler için derledik. Konut kredisi yapılandırma 2019 ve ev kredisi yapılandırma yapan bankalar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Konut kredisi yapılandırma nedir sorusunun detayları için tıklayınız.
Konut kredisi yapılandırma avantajları ve dezavantajları için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ECE 5 yıl önce

2 AY ÖNCE HALK BAKASINDA 1.65 İLE KONUT KREDİSİ ÇEKTIM ŞİDİ FAİZLER 0.99 YAPILANDIRMA OLURMU ACABA

Avatar
servet 5 yıl önce

ziraat kesinlikle yapmıyor

Avatar
Murşit kara 5 yıl önce

Yüksek faizli kredi kullanmış olduk yapılandırma yapacaktım yapılandırma kapanmış 2 günlügüne yapılandırma olurmu bizim günahımız ne

Avatar
İrfan 5 yıl önce

ziraat bankası konut kredisi yapılandırma ekranı açılsın

Avatar
İrfan sarcan 5 yıl önce

ziraat bankası konut kredisi yapılandırma ekranı açılsın

banner182

banner181