Vakıfbank 0.98 konut kredisi Mersin!
Uygun krediyle yeni bir konut almak isteyen kişiler için Vakıfbank 0.98 konut kredisi Mersin detaylarını sizler için araştırdık.

Vakıfbank 0.98 konut kredisi Mersin listesi şu şekilde;
CEMRESU DELUXE
ELİTE 108
THE FOUR SEASON
HFT 6 PROJESİ
HFT 6 / HFT 7 PROJELERİ
PANORAMA MERSİN

Zaman zaman anlaşmalı projelerde değişiklikler olabiliyor. Bu sebeple vakıfbank 0,98 konut kredisi anlaşmalı projeler listesini iliniz için bu linkten de görebilirsiniz. Vakıfbank 0.98 konut kredisi anlaşmalı firmalar Mersin detayları için tıklayınız.

Vakıfbank ile anlaşmalı inşaat firmaları tarafından üretilen konut projelerinde daire satın almak isteyen bireysel müşteriler, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0,98 faiz oranından 120 ay vadede 1.500.000 TL’ye kadar "SarıPanjur Konut Kredisi" kullanabilecek. Vakıfbank 0.98 SarıPanjur konut kredisi kampanyası kapsamında uygun ödeme seçenekleri ile daire sahibi olma imkanı sunulacak.​ 

Vakıfbank 0.98 konut kredisi Mersin detaylarını sizler için derledik. Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri Mersin ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181