Vakıfbank enflasyona endeksli konut kredisi!
Kredi kullanarak konut alacakların merak ettiği Vakıfbank enflasyona endeksli konut kredisi detaylarını sizler için araştırdık.

Vakıfbank enflasyona endeksli konut kredisi detayları şu şekilde; 
Değişken faiz uygulanacak olan vakıfbank enflasyona endeksli sarıpanjur konut kredisi Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan en güncel TÜFE yıllık yüzde değişim oranına Banka marj oranı eklenerek hesaplanan faiz oranı ile kullandırılacak.

3, 6 veya 12 ay seçilebilecek olan faiz oranı değişim periyodunun bulunduğu kampanya kapsamında kredi faizi içinde bulunan aydan bir önceki ay yayınlanan TÜFE (Tüketici Fiyatları Endeksi) yıllık yüzde değişim oranı ile Banka marj oranının toplanması sonucu bulunacak. Her periyodik değişim döneminde bu işlem tekrarlanacak.

120 aya kadar vadelendirilebilecek olan enflasyona endeksli konut kredisi vakıfbank kampanyasında kredi taksitleri sadece aylık eşit taksitli olarak ödecek. Kredi vadesi boyunca faiz oranı sözleşmede belirtilen azami faiz oranını aşmayacak ve taksitin bir kısmının veya tamamının vadesinden önce ödenmesi halinde erken ödeme tazminatı alınmayacak.



Vakıfbank enflasyona endeksli konut kredisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181