Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 11 Haziran 2019!
Yeni bir konut alacakların merak ettiği Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 11 Haziran 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ev almak isteyenlerin bankalardan aldığı konut kredisi faiz oranları 2019 her bankaya göre değişkenlik gösteriyor. Avantajlı bir yatırım için ise aylık olarak ödenebilecek miktara göre en düşük konut kredi faizini, tüm bankaların konut kredisi faizleri güncel oranlarını ve ek ücretlerini değerlendirerek araştırmak gerekiyor. Bizde sizler için vakıfbank ev kredisi faiz oranları 2019 detaylarını derledik.

Vakıfbank konut kredisi kullanmak isteyen müşterine farklı faiz oranları ve ödeme seçenekleri sunuyor. İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 11 Haziran 2019 detayları şu şekilde;

- 0.98 faiz oranı ile SarıPanjur Konut kredisi Kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Vakıfbank ile anlaşmalı inşaat firmaları tarafından üretilen konut projelerinde daire satın almak isteyen bireysel müşteriler, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0,98 faiz oranından 120 ay vadede 1.500.000 TL’ye kadar "SarıPanjur Konut Kredisi" kullanabilecek. Kampanya detayları için tıklayınız.

- Sarıpanjur konut kredisi ile konut alıcılarına 120 ay vadeye kadar 1,55 faiz oranları sunuluyor. Esnek ödeme seçeneklerinin bulunduğu konut kredisi örnek ödeme tablosu şu şekilde;



İkisi Bir Arada SarıPanjur Konut Kredisi Kampanyası ile 120 aya varan vade seçenekleri ve uygun kredi faiz oranları sunuluyor. Bu kampanya ile konut kredisinin yanında yine aynı ipoteği teminat göstererek taksitli ihtiyaç kredisi de kullanılıyor.

TSK Personeline Özel Konut Kredisi Kampanyası ile sadece TSK personeline özel kampanya oranları sunuluyor. 6 aya kadar taksit erteleme fırsatı, 120 aya kadar vade seçeneği ile kredi kullandırımı sağlanıyor.
 
Vakıfbank konut kredisi faiz oranları 11 Haziran 2019 detaylarını sizler için derledik. Vakıfbank konut kredisi 2019 ve ile ilgili gelişmeler ve oranları takip etmek için tıklayınız.

​Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181