Yurt dışında yaşayanlar için konut kredisi!

Dünya üzerinde bir çok farklı ülkede yaşamını sürdüren Türkiye vatandaşlarının en çok merak ettiği konuların başında gelen yurt dışında yaşayanlar için konut kredisi kullanımı ile ilgili en önemli kriterlerin başında kredi talep kişinin kredi notu oluşturuyor.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar Türkiye’den ev sahibi olmak ve konut kredisi başvurusu yapmak istediklerinde, hazırlanmış seçeneklere göre TL’ye ve dövize bağlı konut kredisi ürünlerini, sabit faizli ev kredisi ürünlerini veya değişken faizli mortgage ürünlerini kullanabilmektedirler.

Yurt dışında yaşayanlar için konut kredisi oranları ise dönemsel olarak değişkenlik gösterirken, bankadan bankaya da farklılık bulunmaktadır.
 

Türkiye'den ev sahibi olmak ve yurt dışında yaşayanlar için konut kredisi kampanyalarından faydalanmak isteyenler vergi kimlik numarası, pasaport veya Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, konuta ait kat irtifakı veya kat mülkiyeti tapusu, yurt dışındaki ikamet adresi, çalıştığı ülkedeki gelir belgesi, üç aylık kredi kartı ekstresi gibi belgeler talep edilmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181