Ziraat Bankası konut kredileri!
Konut alacakların merak ettiği Ziraat Bankası konut kredileri detaylarını sizler için araştırdık.

Ziraat Bankası konut kredileri detayları şu şekilde;
Enerji Kimlik Belgesi bulunan konutlara özel avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi, birden çok kişinin gelir beyanıyla alınabilen Ortak Konut Kredisi ve ilk yıl sadece faiz ödemeli konut kredisi gibi farklı konut kredisi seçenekleri bulunuyor.

İşte konut kredileri Ziraat Bankası seçenekleri;
- Konut Kredisi
- Yeşil Ev Konut Kredisi
- Ortak Konut Kredisi
- İnşaat Tamamlama Kredisi
- Arsa Kredisi
- Bireysel İş Yeri Kredisi
- Ortak İş Yeri Kredisi

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Ziraat Bankası konut kredi faiz oranı indirimi yapılacağı duyurulmuştu. Ekonomide yaşanan olumlu gelişmeleri ve maliyetlerde görülen iyileşmeyi müşterilerine yansıtmayı amaçlayan Ziraat Bankası konut kredisi faizi 4 Mart 2019 tarihinden itibaren 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1,28 olarak uygulanmaya başladı.

26 Mart 2019 tarihi itibari ile Ziraat Bankası konut kredisi 2019 faiz oranı detayları şu şekilde;
ZİRAAT BANKASI 60 ay vadede yüzde 1,28 - Aylık taksit tutarı: 2.397,93 TL / 120 ay vadede yüzde 1,28 - Aylık taksit tutarı: 1.635,47 TL

Ziraat Bankası konut kredileri detaylarını sizler için derledik. Ziraat konut kredileri ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 0.98 şartları için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181