Ziraat Bankası konut kredisi faizi 0,99'a düştü!
Ziraat Bankası konut kredisi faizi 0,99'a düştü. Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi bekleniyordu. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı ne kadar sorusunun cevabı detaylı şekilde şöyle;

Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99 olarak açıkladı. 500 bin TL ila 1 milyon TL arasındaki 180 ay vadeli Ziraat Bankası konut kredi faizi oranı ise 1,19 olarak belirlendi. Ziraat Bankası konut kredisi faizi 0,99'a düştü ve böylece ev almak için faiz indirimi bekleyenler için beklenen müjde geldi.

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma için faiz oranlarının geçerli olup olmadığı banka şubelerinden öğrenilebiliyor.

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama için tıklayınız

Ziraat Bankası konut kredisi faizi 0,99'a düştü ile ilgili tüm gelişmeler EmlakSayfası.com.tr'de yer almaya devam edecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181