Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2019!
Konut sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme planlarının sunulacağı Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2019 detayları şu şekilde;
Gelecek dönemde faiz oranlarının düşmesini bekleyen müşterilerin konut kredisi taleplerini karşılamak için hazırlanan enflasyona endeksli konut kredisi ziraat bankası ev sahibi olmak isteyen müşterilerine avantaj sağlayacak. 

Konut kredisi kullanımında faiz değişim sıklığı 6 veya 12 aylık periyotlarda yapılabilecek olan kampanya kapsamında faiz oranı güncellemelerinde Merkez Bankası tarafından yayımlanan TÜFE referans oranı esas alınacak. Enflasyona endeksli konut kredisi faiz oranı Merkez Bankası tarafından ilan edilen TÜFE referans oranı ve Bankaca Uygulanacak Marj Oranı toplamından oluşacak.

Ziraat Bankası tarafından enflasyona endeksli konut kredisi ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;
Ziraat Bankası olarak, önümüzdeki dönemde enflasyon oranlarında beklenen olumlu gelişmeler doğrultusunda, müşterilerimizin mevcut konut ihtiyaçlarını ötelemeksizin uygun maliyetle ev sahibi olmaları amacıyla, değişken faizli konut kredisi ürünü olan “Enflasyona Endeksli Konut Kredisini” sunmaktayız.

Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2019 detaylarını sizler için derledik. ziraat bankası enflasyona endeksli konut kredisi ve ziraat konut kredisi kampanyası 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181