Ziraat Katılım konut kredisi hesaplama!
Ziraat Katılım konut kredisi hesaplama detaylarını sizler için araştırdık. Ziraat Bankası önderliğinde başlayan konut kampanyası kapsamında Ziraat Katılım'da da krediler düşürüldü.

Sektörü canlandıracak olan kampanya ile Ziraat Katılım konut kredisi 0,98'e düşürüldü. Ziraat Katılım konut kredisi hesaplama detayları şu şekilde; Ziraat Katılık konut kredisi yapmak için 'https://www.ziraatkatilim.com.tr/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx' adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Yapılan kampanya ile konut kredisi faiz oranları aylık yüzde 1.25 ile yüzde 1.35 aralığında iken şimdi yüzde 0,98'e indirildi. Öncelikle Ziraat Bankası'nda başlayan konut kredisi faiz indirimi kampanyasına daha sonra Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım, Şekerbank ve son olarak da TEB katıldı. Yapılan kampanya ile konut kredisi faiz oranları aylık yüzde 1.25 ile yüzde 1.35 aralığında iken şimdi yüzde 0,98'e düşürüldü. Ev alacakları sevindiren bu kampanyaya ilerleyen günlerde özel bankaların da katılması öngörülüyor.

100 bin TL'lik kredi tutarında Ziraat Katılım konut kredisi oranı şu şekilde;
60 ay vadede yüzde 0,98 - Aylık taksit tutarı: 2.212,34 TL / 120 ay vadede yüzde 0,98 - Aylık taksit tutarı: 1.420,87 TL

Rakamlar 22 Mayıs 2018 tarihi itibari ile geçerlidir. Banka tarafından faiz oranları değiştirilebilir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hülya 6 yıl önce

0,98 faiz indirimi ne zaman bitecek

banner182

banner181