0 peşinatlı konut projeleri!
0 peşinat konut projeleri listesini sizler için derledik. Ev sahibi olamak isteyenler için firmalar cazip ödeme seçenekleri ve kaçırılmayacak kampanyalar başlatıyor. Yatırımcının ilgisini çeken kampanyalarda birisi de sıfır peşinat oluyor.

İşte 0 peşinat konut projeleri listesi

Harmony Towers
Harmony Towers Bursa'da peşinatsız kampanya başladı. Projede ayrıca konut alıcılarına 2 bin 400 TL taksit imkanı da sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin tasarlandığı proje 42 bin 663 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi. Bursa Harmony Towers fiyat için tıklayınız.

216 Koru Plus
216 Koru Plus 120 ay peşinatsız kampanya başladı. 250 adet konuttan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 87 metrekare ila 153 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 216 Koru Plus daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

NG Residence
NG Residence peşinatsız kampanya başladı. Kampanya kapsamında taksitler 4 bin 900 TL'den başlıyor. Projede 1+1 daireler 62-88 metrekare, 2+1 daireler ise 69 ila 130 metrekare olarak tasarlanıyor. NG Residence teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Roya Nova
Roya Nova'da lansman avantajlı kampanya başladı. Projenin teslimine kadar konut alıcısından peşinat alınmıyor. Roya Nova Rezidans daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cordella Kartal
Cordella Kartal peşinatsız indirim kampanyası başladı. Kapmanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanı sıra 0,99 faiz oranları da konut alıcılarına sunuluyor. 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Cordella Kartal projesi toplam 215 konut ve 3 ticari alan yer alıyor. Cordella Kartal detaylı bilgi için tıklayınız.

Porta Vadi
Porta Vadi yeni kampanya başladı. projesinde 30 Mart 2018 tarihine kadar “0” peşinat ve “0” faiz fırsatı ile peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Porta Vadi projesinde rezidans, ofis ve mağazalar bulunuyor. Porta Vadi daire fiyatları ve teslim tarihi  Tıklayınız.

0 peşinat konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181