200 milyon liralık yatırım!
Yatırım ve proje firması olarak 2005 yılında kurulan William Turner, hızla yatırımlarını sürdürüyor.

Özellikle otel projelerine yoğunlaşan ve birçok otel projesini hayata geçiren William Turner, Çengelköy Park Evleri ile adım attığı konut alanında da oldukça iddialı. Konut sektöründeki en büyük yatırımı olan Çengelköy Park Evleri, İstanbul’un incisi Çengelköy’de hızla yükseliyor. Boğaza yüksekçe bir tepeden bakan Çengelköy Park Evleri, İstanbul’un tarihini, doğasını ve kültürünü yaşatan bir proje olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

2016 yılında 200 milyon lira
Her yıl hedeflerinin üzerinde büyüyen William Turner, sağlam ve emin adımlarla yoluna devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni otel ve konut projelerine imza atmayı planlayan şirket, Sefaköy’de 8 dönümlük bir arsa üzerinde otel, Ispartakule’de ise 38 dönümlük bir alanda yeni bir konut projesi yatırımını gerçekleştirmek üzere fizibilite çalışmalarını sürdürüyor.

Sahip olduğu kendi arsası üzerinde yatırım yapan şirketin, uzun vadeli hedefleri arasında da yeni konut ve otel projeleri için arsa alımları yer alıyor. Bu yıl 120 milyon TL yatırım yapan William Turner, 2016 yılında da 200 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.  

Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181