2019 teslim konut projeleri!
2019 teslim konut projeleri listesi haberimizde markalı konut projelerinin tam listesini bulabilirsiniz. İşte 2019 teslim konut projeleri...

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi Mart 2019 
olarak planlanıyor. 57 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi 21 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor. Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule daire fiyatları için tıklayınız.

Folkart Time 2
Folkart Time 2 teslim tarihi Aralık 2019
olarak planlanıyor. 8 blok olarak yükselecek olan Folkart Time 2 projesi toplam 750 konut ve 17 ticari birim yer alacak. Folkart Time 2 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Mahall Bomonti İzmir
Mahall Bomonti İzmir teslim tarihi Haziran 2019
olarak planlanıyor. Loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip Mahall Bomonti İzmir projesinde sosyal donatı alanları bulunuyor. Mahall Bomonti İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

DKY Sahil
DKY Sahil teslim tarihi Haziran 2019
 olarak planlanıyor. Kartal'da hayata geçirien DKY Sahil projesi 138 konuttan meydana geliyor. DKY Sahil daire fiyatları için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
Koordinat Çayyolu teslim tarihi Haziran 2019 olarak planlanıyor. Koordinat Çayyolu projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Koordinat Çayyolu  daire fiyatları için tıklayınız.

Kaşmir Center
Kaşmir Center teslim tarihi Aralık 2019 olarak planlanıyor. 4+1 dairelerden oluşacak olan Kaşmir Center projesinde 4 kule bloğu, 4 kısa blok ve bir alışveriş merkezi bulunuyor.​ Kaşmir Center daire fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181