Adabahçe Evleri 5 ay erken teslim edildi!
Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada; "Giresun'un en az bina yoğunluğuna ve en çok yeşil alanına sahip olan Adabahçe Evleri: müthiş manzarası, tertemiz havası, sağlam zemini, her yere 2 dakikalık mesafede ki merkezi konumu ve ultra lüks sosyal imkanlarıyla Giresun'da alternatifi olmayan bir projedir" dedi.

GEZMİŞLER İNŞAATTA "MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" ÖN PLANDADIR
Konut sahipleri ile Giresun'un önde gelen esnaflarının, banka yöneticilerinin ve basının da aralarında bulunduğu, yaklaşık 250 kişinin katıldığı törende konuşmasını sürdüren Aykut Gezmiş: en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarının ve her zaman taahhüt ettiklerinden fazlasını yaparak, müşteri memnuniyetini her şeyden önemli gördüklerinin altını çizdi.

GEZMİŞLERDEN ERKEN KONUT ALAN HEP KAZANMIŞTIR
Konuşmasının devamında; "Kuruluşumuzdan bu yana geçen 35 yılda, 3 bini aşkın konut yaptıklarını ve kendilerinden bu zamana kadar erken konut alan herkesin çok önemli primler elde ederek kazançlı çıktığını" dile getiren Gezmiş; Gezmişler İnşaat'tan erken daire almanın avantajına dikkat çekti. KonuÜarma 5 ay erken kavuşan ve mutlulukları gözlerinden okunan konut sahipleri de, Aykut Gezmiş başta olmak üzere tüm Gezmişler İnşaat ailesine teşekkür ederek memnuniyetlerini bildirdiler.

Giresun İleri Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181