Akol Group'tan Kıbrıs Gazimağusa'da yeni konut proje!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) önemli inşaat şirketlerinden Akol Development'in yeni rezidans projesi Akol Avenue öğrenci ve tatil şehri Gazimağusa'da yükselecek. Projede 55, 59 ve 64 metrekare olmak üzere 3 tip 1+1 daire, 84.5 ve 94 metrekare 2+1 daire ve 120 metrekare 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağını söyleyen Akol Group CEO'su Niyazi Sanal, lansmana özel fiyatların ise 37 bin 900 İngiliz Sterlini'nden başlayacağını ifade etti. Akol Aevnue'nin Gazimağusa kent merkezinde yer alacağını belirten Sanal "Projemiz İstanbul Teknik Üniversitesi KKTC kampusu ile Adakent Üniversitesi kampüsü ve Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüslerine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu bakımdan da daha lansmam yapılmadan yoğun ilgi gördü" diye konuştu.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ
Şehrin göbeğinde bir rezidans mantığı ile hareket ettiklerini söyleyen Sanal "Modern çizgilerle" tasarlanan Akol Avenue, Akol Development'ın bundan önceki projelerindeki kalite hassasiyetini de koruyor. Projenin lansmanma nisan ortalarında başlamayı hedefliyoruz. Şimdiden ofislerimiz proje için yoğun ilgi görüyor. Ayrıca Kıbrıs'ın en güzel plajlarında birkaç dakikalık mesafede bulunup da aynı zamanda ülkenin ikinci büyük kentinin merkezinde konumlanmak ve de şehirdeki üç üniversitenin oluştuğu üçgenin merkezine oturmak işlerimizi kolaylaştırıyor. Kıbrıs küçük bir yer, işlerinizi iyi yaparsanız o kadar çok talep görüyorsunuz" dedi.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181