Alize Park City satışları devam ediyor!
Toplam 112 daire bulunan sitede 110 m2 2+1, 182 m2 3+1, 143 m2 3+1 daire tipleri bulunuyor. Daire iç mimarisi oldukça kullanışlı olan daireleri sosyal donatılar ve manzara da değerli hale getiriyor.

Solar enerjili tek site
Açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, havuz bar, açık otopark, fitness gibi sosyal donatıları bulunan site de solar enerji sistemi mevcut. Bu sayede tesislerin tüm enerji ihtiyacı doğa dostu solar enerji panellerinden karşılanacak ve daire sahiplerine hiçbir masraf çıkartmayacak.

3 yeni proje yolda
Oğuzhan Keleş çevre düzenlemesini tamamlamak üzere olduğu Alize Park City Evleri'nden sonra hayata geçireceği 3 yeni projeyi de hazırlamış durumda. Aynı mevkilerde olacak projelerden ilki Alize Park City'e oldukça yakın, havuzsuz ancak yine şık bir site olarak planlanıyor. 

Bizim Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181