Anneler günü konut kampanyaları 2018!
Anneler günü konut kampanyaları 2018 listesini sizler için derledik. Yeni bir konut arayışında olanlar için firmalar birbirinden cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Anneler gününün yaklaşmasıyla da birlikte konut projelerinde hediye çekleri sunuluyor.

İşte anneler günü konut kampanyaları 2018 listesi

Tam Pendik
Tam Pendik projesinde Anneler Günü’ne özel yüzde 20 peşinatla, 36 ay yüzde 0 faiz veya yüzde 5 peşin ve geri kalanını teslimatta ödeme uygulamasıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Tüm bunların yanında yüzde 5 indirim fırsatı da ev sahiplerini bekliyor. Tam Pendik projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Sinpaş
Sinpaş hayata geçirdiği İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli projelerinde Anneler Günü’ne özel 20 bin TL’ye varan indirim hediye ediyor. Kampanya 13 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

AND Frekans
12-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve 3+1 dairelere özel olan AND Frekans Anneler Günü kampanyası kapsamında AND Gayrimenkul AND Frekans’tan daire alan ev sahiplerine evin bir odasını hediye ediyor. Ayrıca projede 60 ayda yüzde 0.99 faiz oranı uygulanıyor. AND Frekans daire fiyatları ve teslim tarih için tıklayınız.

Elite Concept
Elite Concept'te annelere özel 15 bin TL indirim ve iki kişilik Kapadokya tatili hediye ediyiyor. Aynı zamanda 60 ay sıfır faiz fırsatının sunulduğu projede kampanya 20 Mayıs Pazar gününe kadar geçerli olacak. Elite Concept daire fiyatları ve teslim tarih için tıklayınız.

Ahes Misal İstanbul
2 milyar TL yatırım değeriyle inşa edilen Ahes Misal İstanbul, yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme kolaylığı ile ev sahibi olmanın yanında, 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel 100 daire için yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Ahes Misal İstanbul teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Çukurova Balkon
Yüzde 1 KDV avantajı ve 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olmayı kolaylaştıran Çukurova Balkon’u Anneler Günü’nde ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alan annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki hediye edilecek. Çukurova Balkon nerede? Tıklayınız.

Banu Evleri Ispartakule 2
Hasanoğlu İnşaat imzası ile 220 daireden oluşan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde ev alanlara bestaş hediye ediliyor. Banu Evleri Ispartakule 2 daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Manzara Adalar
3 adet konut bloğu, 2 adet ofis bloğu ve ticari alanlardan oluşan Manzara Adalar prejesinde 13 Mayıs'a kadar ev sahibi olan kişilere Paşabahçe Mağazaları'nda 2 bin TL değerinde hediye çeki hediye edilecek. Manzara Adalar nerede? Tıklayınız.

Anneler günü konut kampanyaları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181